piskotova-babovka-352x198.jpg

Výborná piškotová bábovka

Cukr se žloutky třeme v míse do husté pěny, přidáme rum a znovu třeme. Pak přidáme tuhý sníh z bílků a mouku. Menší bábovkovou formu vymastíme máslem, vysypeme jemně strouhanou houskou, těsto do ní nalijeme a dáme péci. Upečenou prochladlou bábovku vyklopíme a pocukrujeme. Další...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist