Výborná omáčka
Smícháme majolku se smetanou nebo jogurtem a přidáme na jemno nastrouhanou mrkev, jablko a křen. Promícháme, osolíme, přidáme trochu citrónové šťávy, pepř a případně trošku cukru. Pokud je omáčka hustá, můžeme ji naředit přidáním trochy jogurtu nebo bílým vínem.
Naše rodina je „tatarková“, takže se u nás nikdy dlouho neohřeje. Proto vítám jakýkoliv nový recept. I tento zní lákavě, určitě vyzkouším. Díky za tip 🙂
Zajímavá kombinace surovin, ale určitě zkusím.
Určite vyskušám a hned dám vediet ako dopadla 🙂
domácí tatarku jsem dělala a povedla se, je moc dobrá
Tato domácí tatarská omáčka vypadá moc dobře.
Tento recept na taturku se mi líbí. Šikulky nemusí používat majolku ale udělají si domácí majonézu.