tatarska-omacka.jpg

Výborná omáčka

Smícháme majolku se smetanou nebo jogurtem a přidáme na jemno nastrouhanou mrkev, jablko a křen. Promícháme, osolíme, přidáme trochu citrónové šťávy, pepř a případně trošku cukru. Pokud je omáčka hustá, můžeme ji naředit přidáním trochy jogurtu nebo bílým vínem.

Diskuze

7 komentářů

    d
    Daimon

    Naše rodina je „tatarková“, takže se u nás nikdy dlouho neohřeje. Proto vítám jakýkoliv nový recept. I tento zní lákavě, určitě vyzkouším. Díky za tip 🙂

    l
    ladouch

    Zajímavá kombinace surovin, ale určitě zkusím.

    d
    Domca19871

    Určite vyskušám a hned dám vediet ako dopadla 🙂

    l
    lucik21

    domácí tatarku jsem dělala a povedla se, je moc dobrá

    v
    viki11

    Tato domácí tatarská omáčka vypadá moc dobře.

    g
    glady

    Tento recept na taturku se mi líbí. Šikulky nemusí používat majolku ale udělají si domácí majonézu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist