rajska-352x198.jpg

Voňavá rajčatová polévka s bazalkou

Rozehřejte troubu na 190 stupňů. Na velké pánvi rozpalte 2 pol. lžíce oleje, cibuli osmahněte dozlatova (cca 10 min.). Vložte česnek a kmín a smažte další minutu. Přidejte ocet a cukr a nechte dusit ještě 2 minuty. Poté přilijte vývar a konzervovaná rajčata. Mezitím...

Diskuze

5 komentářů

    Věra

    Rajčata jsme měli letos v přebytku a proto jsme se rozhodli že si uděláme nějaké zamražení a také sterilování. To víte, jakmile na dveře zaklepe podzim a vy si chcete zase vychutnat některé pokrmy tak je prostě dobré sáhnout do sklepa a vytáhnout nějaký ten přebytek. Já to tak mám u polévek ráda.

    Petra

    Rajčata se nám letos také přemnožila a tak jsem udělala aspoň tu čalamádu o které jsem mluvila několik let. Jenže ne vždy se vám sezona povede a letos to naštěstí vyšlo. Už se těším na grilování.

    Věra

    Vy máte Petro v dnešní době peníze a čas na grilování? Tak to jste teda dobrá, já si na to neustále zvykám. Přijde mi že jsem se moc neposunula. A to ani finančně, ani vzděáním, jsem hrozně negramotná, achjo.

    petra

    Musíte více vařit a ono to pak přijde tak nějak samo. Já jsem se k tomu také moc neměla, ale pak mně někdo řekl že bych si mohla koupit na webu zgastro .cz kompletně nové vybavení titanových hrnců a najednou to samo nějak šlo..

    s
    stana1

    Rajčatovou omáčku mám rád, ale polévku nemusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist