rajska-352x198.jpg

Voňavá rajčatová polévka s bazalkou

Rozehřejte troubu na 190 stupňů. Na velké pánvi rozpalte 2 pol. lžíce oleje, cibuli osmahněte dozlatova (cca 10 min.). Vložte česnek a kmín a smažte další minutu. Přidejte ocet a cukr a nechte dusit ještě 2 minuty. Poté přilijte vývar a konzervovaná rajčata. Mezitím...

Diskuze

1 komentář

    s
    stana1

    Rajčatovou omáčku mám rád, ale polévku nemusím.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist