domaci-pastika-352x198.jpg

Voňavá domácí paštika s brusinkami

Bůček osolíme, vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a upečeme v troubě doměkka. Pak ho vyjmeme, necháme vychladnout a ve vypečené šťávě v pekáči osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Játra a vychladlý bůček umeleme, přidáme prolisovaný česnek, osmahnutou cibuli, perníkové koření a škrobovou moučku rozmíchanou v trošce vody...

Diskuze

1 komentář

    p
    pavlinf

    vypadá luxusně

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist