vinna-klobasa-se-zelim-352x198.jpg

Vinná klobása se zelím

Zelí nakrájejte na kostičky, nasypte do vroucí osolené a 1/2 citrónu okyselené vody, 4-5 minut ho povařte a sceďte. Na pánvi rozehřejte cukr s 1 lžící vody, nechte ho rozpustit a krátce bublat. Pak přidejte scezené zelí, na plátky nakrájená oloupaná jablka, propláchnuté...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Vinná klobása se zelím vypadá to dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist