Vinná klobása se sýrem a pažitkou
Obsah vinnných klobás vytlačíme do mísy, přidáme sýr nastrouhaný najemno, vejce, pažitku a zbytek ingrediencí, mléko dle hustoty. Obalujeme v hladké mouce. Podáme s bramborem či bramborovou kaší.
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Těstovinový salát s mozzarellou
2 hodiny středně těžké
Obsah vinnných klobás vytlačíme do mísy, přidáme sýr nastrouhaný najemno, vejce, pažitku a zbytek ingrediencí, mléko dle hustoty. Obalujeme v hladké mouce. Podáme s bramborem či bramborovou kaší.
Vinné klobásy u nás v zimním jídelníčku nesmí chybět – takováhle úprava je ale opravdu netradiční.
Vinná klobása tak trochu jinak – to by nemuselo být špatné
musím se přiznat , že jsem vinnou klobásu nikdy nejedla , takže si tu chuť neumím představit !
Výborný nápad, jak obměnit vinné klobásy, s bramborovou kaší to nemá chybu.
to je zajímavý recept a tip, no nejspíš vyzkouším 🙂