Vinná klobása se sýrem a pažitkou

Obsah vinnných klobás vytlačíme do mísy, přidáme sýr nastrouhaný najemno, vejce, pažitku a zbytek ingrediencí, mléko dle hustoty. Obalujeme v hladké mouce. Podáme s bramborem či bramborovou kaší.

Diskuze

6 komentářů

    l
    lidka2

    Vinné klobásy u nás v zimním jídelníčku nesmí chybět – takováhle úprava je ale opravdu netradiční.

    x
    xxkouckaxx

    Vinná klobása tak trochu jinak – to by nemuselo být špatné

    x
    xxkouckaxx

    musím se přiznat , že jsem vinnou klobásu nikdy nejedla , takže si tu chuť neumím představit !

    l
    ladouch

    Výborný nápad, jak obměnit vinné klobásy, s bramborovou kaší to nemá chybu.

    g
    Grei

    to je zajímavý recept a tip, no nejspíš vyzkouším 🙂

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist