Vepřový závitek na zelném lůžku se slaninou
Očištěný vepřový bůček bez kůže vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Na sádle osmahneme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli a rozkrájenou slaninu, přidáme překrájené a propláchnuté sterilované zelí, osolíme a okořeníme drceným kmínem. Touto vložkou naplníme plátky...
Vepřový závitek so zelím som ešte nerobila, ale určite by som si na ňom pochutila.
Ještě jsem ho nedělala, ale vypadá moc dobře.
Vepřový závitek plněný zelím je opravdová lahůdka. Recept není složitý a jídlo je skvělé.
Vepřový závitek mám ráda, dělávám ho
Pěkný bůček jsem koupila včera, tak vyzkouším.