veprovy-zavitek.jpg

Vepřový závitek na zelném lůžku se slaninou

Očištěný vepřový bůček bez kůže vykostíme, nakrájíme na plátky, naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem. Na sádle osmahneme oloupanou na drobno nakrájenou cibuli a rozkrájenou slaninu, přidáme překrájené a propláchnuté sterilované zelí, osolíme a okořeníme drceným kmínem. Touto vložkou naplníme plátky...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Vepřový závitek so zelím som ešte nerobila, ale určite by som si na ňom pochutila.

    l
    ladouch

    Ještě jsem ho nedělala, ale vypadá moc dobře.

    v
    viki11

    Vepřový závitek plněný zelím je opravdová lahůdka. Recept není složitý a jídlo je skvělé.

    l
    lucik21

    Vepřový závitek mám ráda, dělávám ho

    b
    Bobina1

    Pěkný bůček jsem koupila včera, tak vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist