Vepřový steak se smetanou a žampiony

V pánvi si rozehřejeme 20 g másla a olej, zprudka osmahneme nakrájenou cibuli. Hrušky rozkrájíme na čtvrtky a odstraníme jádřince, přidáme je k cibuli a necháme dusit asi 15 minut. Očištěné hlavičky žampiónů nakrájíme na plátky a zakapeme citrónovou šťávou. Podusíme je na zbývajících...

Diskuze

3 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Vepřový steak na smetaně a žampiónech – olalá , děláte mi chutě

    x
    xxkotaskovaxx

    tohle vypadá přímo jako božská mana – hned bych si dala !

    i
    inakub

    Musí to být vynikající, tolik zajímavých chutí pohromadě,vyzkouším si ho v létě až budou hrušky,Už se na to těším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist