Vepřové steaky s těstovinami

steaky-s-testovinami-1100x618.jpg

Suroviny

vepřové řízky (kuřecí nebo krůtí)

4 ks

dijonská provensálská hořčice s paprikou a česnekem

2 PL

uvařené těstoviny

4 porce

oloupané rajče

3 ks

červená paprika

1 ks

prolisovaný česnek

2 stroužky

posekaná bazalka

2 PL

olej

2 PL

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Omyté maso osušíme, naklepeme, osolíme, po obou stranách potřeme hořčicí. Necháme v chladu proležet alespoň 2 hodiny. Pak maso ogrilujeme z obou stran. Na olej dáme nakrájená rajčata, papriku, osolíme, přidáme česnek, bazalku a opékáme asi 3-4 minut. Potom přidáme scezené těstoviny a promícháme. Pikantní hořčici můžeme ještě podávat k masu zvlášť.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

2.6  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.5.2018 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist