veprove-s-hraskem.jpg

Vepřové s hráškem

Maso nakrájíme na menší kostičky. Olej necháme rozpálit a osmažíme na něm předem pokrájenou cibuli. Poté přidáme maso a než se nám stáhne, osolíme ho. Necháme maso „zbělat“ a poté podlijeme trochou vody (záleží, kolik omáčky chceme mít). Necháme dusit. Když je...

Diskuze

9 komentářů

    e
    Elisa19

    My bohužel hrášek nemáme rádi,tak recept ani nemohu vyzkoušet.

    m
    martinnatr

    to bude moc dobré, vyzkouším

    l
    lidka2

    Kombinaci vepřového masa s hráškem jsem zatím nevyzkoušela, recept neznám, ale možná vyzkouším.

    j
    jankac

    Vepřové s hráškem robievam, len nedávam kečup.

    l
    lucik21

    vepřové s hráškem jsem ještě nedělala, ale vyzkouším

    v
    viki11

    Vepřové maso, ochucené hráškem a rajským protlakem nám doma chutná.

    b
    Bobina1

    Vepřové s hráškem je dobré a dělávám jej.

    g
    glady

    Zajímavý recept, určitě vyzkoušíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist