veprove-maso-s-cibuli-na-vine-352x198.jpg

Vepřové maso s cibulí na víně

Maso omyjte, osušte, osolte a opepřete. Cibuli nakrájejte na slabá kolečka a trochu osolte. Maso vložte do sádlem vymazaného pekáče, obložte cibulí a přelijte rozehřátým sádlem. Pekáč vložte do trouby vyhřáté na 250 °C, teplotu stáhněte na 220 °C a maso upečte doměkka. Podle...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist