Vepřové maso s česnekem a paprikou
Maso naklepeme a osolíme, ingredience smícháme a naložíme maso přes noc. Poté maso osmažíme na oleji. Výbornou přílohou jsou pečené brambory.
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Těstovinový salát s mozzarellou
2 hodiny středně těžké
Maso naklepeme a osolíme, ingredience smícháme a naložíme maso přes noc. Poté maso osmažíme na oleji. Výbornou přílohou jsou pečené brambory.
Vynikající pochoutka z vepřového masa – já se lekla , že je to vážně žraločí maso
Velmi zajímavý název, ale recept nic moc.
Ano,může být dobré,jen nevím od čeho se odvodil název jídla.
jéje – já se nejdřív lekla , že to bude vážně maso ze žraloka !
Marinované maso je vždycky mňamka.
Žraločí ploutve – to vypadá moc dobře, až budu vařit víkendový oběd budu muset zabrousit na tyto stránky, abych si ty dobroty připomněla.