Vepřové maso s česnekem a paprikou

Maso naklepeme a osolíme, ingredience smícháme a naložíme maso přes noc. Poté maso osmažíme na oleji. Výbornou přílohou jsou pečené brambory.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vynikající pochoutka z vepřového masa – já se lekla , že je to vážně žraločí maso

    k
    krockovapavla

    Velmi zajímavý název, ale recept nic moc.

    e
    evik56

    Ano,může být dobré,jen nevím od čeho se odvodil název jídla.

    x
    xxkouckaxx

    jéje – já se nejdřív lekla , že to bude vážně maso ze žraloka !

    l
    ladouch

    Marinované maso je vždycky mňamka.

    Viky17

    Žraločí ploutve – to vypadá moc dobře, až budu vařit víkendový oběd budu muset zabrousit na tyto stránky, abych si ty dobroty připomněla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist