Vepřové kuličky s růžičkovou kapustou

Suroviny

růžičková kapusta
1 balení
mleté maso
500 g
vejce
2 ks
strouhanka
sůl
pepř
olej
cibule
1 ks
konzervovaná rajčata
400 g
tymián
rýže

Postup přípravy:

Nejprve vysypte zmrazenou růžičkovou kapustu do hrnce s 500 ml vroucí osolené vody, krátce povařte a sceďte. Mezitím připravte směs na obalení smícháním mletého masa s vejci, osolte a opepřete, přidejte prolisovaný česnek, vše dle chuti. Pokud je směs příliš řídká, zahustěte strouhankou. Růžičky po vychladnutí obalte v této směsi a lehce osmahněte na pánvi s olejem. V hrnci si připravte základ na omáčku. Ke zpěněné cibulce přidejte konzervovaná rajčata a tymián, lehce povařte do vytvoření hladké omáčky. Poté vložte osmahnuté kuličky a povařte ještě asi 20 minut. Jako přílohu zkuste třeba rýži.

Recept by Dione

Hodnocení

4  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.3.2015 8:57| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist