veprove-kousky-s-celerem-352x198.jpg

Vepřové kousky s celerem a citrónovou šťávou

Maso nakrájejte na kostky, osolte a opepřete. V kastrolu rozehřejte olivový olej, zpěňte na něm drobně nakrájené cibule, vložte maso, opečte a pak duste zakryté pokličkou ve vlastní šťávě doměkka. K změklému masu přidejte oloupaný a na kostičky nakrájený celer a osolte. Duste, až je...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Vepřové kousky s celerem a citrónovou šťávou – recept mne neoslovil.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist