Vepřové kotlety v marinádě

Marináda: 2 vejce, lžička soli, lžička pepře, 2 lžíce worchestrové omáčky, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce solamylu, 4 stroužky prolisovaného česneku Všechny suroviny na marinádu dobře prošleháme. Vykostěné a naklepané kotlety v marinádě obalíme, zbytkem zalejeme a uložíme do chladna aspoň na...

Diskuze

10 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Kotlety v marinádě – kotlety moc nemusím , jsou dost suché – volím raději kýtu

    e
    evik56

    Tak dnes je dělat nebudu,musí se naložit do zítra,takže příště,jdu hledat jiný recept

    e
    evik56

    Dnes vyzkouším,vyndala jsem si kotlety z mrazáku,suroviny mám.Napíšu sem,jak nám chutnaly

    d
    Daimon

    Tenhle recept na marinádu mě opravdu moc zaujal, o víkendu vytáhneme s rodinkou gril a hned receptík vyzkouším… věřím, že bude mít úspěch. Děkuji za tip 🙂

    a
    Ayushka

    tak to bych vřele dopručila nejlepšíííí:)))

    v
    viwi

    dělám podobnou marinádu

    t
    Tapka

    Ten med je dobrá inspirace. Samotný ho nemusím, ale takhle na vaření je super. Navíc jsem dala i 2 lžíce majolky Hellmanns – maso je pak krásně křehké a šťavnaté a nemusím dávat na pánev olej, protože to majolka omastí:)

    l
    lenickaa

    misto vejce lžíce medu
    nic lepšího si představit nedovedu .. 😀

    j
    jijina

    podobný recept dělám i z kuřecího masa, dobré a rychlé

    x
    xxkouckaxx

    t amarináda vypadá dost dobře – maso bude určitě chutné a křehké !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist