Vepřové kotlety v marinádě
Marináda: 2 vejce, lžička soli, lžička pepře, 2 lžíce worchestrové omáčky, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce solamylu, 4 stroužky prolisovaného česneku Všechny suroviny na marinádu dobře prošleháme. Vykostěné a naklepané kotlety v marinádě obalíme, zbytkem zalejeme a uložíme do chladna aspoň na...
Kotlety v marinádě – kotlety moc nemusím , jsou dost suché – volím raději kýtu
Tak dnes je dělat nebudu,musí se naložit do zítra,takže příště,jdu hledat jiný recept
Dnes vyzkouším,vyndala jsem si kotlety z mrazáku,suroviny mám.Napíšu sem,jak nám chutnaly
Tenhle recept na marinádu mě opravdu moc zaujal, o víkendu vytáhneme s rodinkou gril a hned receptík vyzkouším… věřím, že bude mít úspěch. Děkuji za tip 🙂
tak to bych vřele dopručila nejlepšíííí:)))
dělám podobnou marinádu
Ten med je dobrá inspirace. Samotný ho nemusím, ale takhle na vaření je super. Navíc jsem dala i 2 lžíce majolky Hellmanns – maso je pak krásně křehké a šťavnaté a nemusím dávat na pánev olej, protože to majolka omastí:)
misto vejce lžíce medu
nic lepšího si představit nedovedu .. 😀
podobný recept dělám i z kuřecího masa, dobré a rychlé
t amarináda vypadá dost dobře – maso bude určitě chutné a křehké !