Vepřové kotlety s marinádou
Kotlety naklepeme a naložíme do marinády z uvedených surovin. Necháme proležet přes noc. Pečeme na oleji do měkka. Příloha: hranolky, bram. kaše, brambory, saláty.
Jemná kynutá bábovka s rozinkami
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
1 hodina středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina obtížné
Jánošíkova placka se sýrem a brambory
1 hodina snadné
Cizrnové medailonky s jogurtovým dipem
1 hodina středně těžké
Kotlety naklepeme a naložíme do marinády z uvedených surovin. Necháme proležet přes noc. Pečeme na oleji do měkka. Příloha: hranolky, bram. kaše, brambory, saláty.
Vepřový rošťák – naprosto skvělý název , jídlo bude jistě stejné 🙂 !
Výborné vepřové pohoštění pro Vás či přátele – to bych si dala !
hm, tak ta marinádka zní výborně, zaručeně to bude lahůdka, musím vyzkoušet
něco podobného také občas míváme
název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno
rychlé a určitě bude dobré, podobně nakládám kuřecí maso
Vepřový rošťák – tak tento recept mě zaujal, dle ingrediencí vypadadá dosti lákavě, možná zkusím na kuřecím masíčku, snyd by to nevadilo, protože vepřové jíme méně.
tak tenhle rošťák vypadá hodně lákavě – určitě udělám !
když sem videla tu dobu pripravy ,, 10 min +noc , tak sem si rikala jezisi co to je ale je to bezva recept :)))