Vepřové kotlety s marinádou

Kotlety naklepeme a naložíme do marinády z uvedených surovin. Necháme proležet přes noc. Pečeme na oleji do měkka. Příloha: hranolky, bram. kaše, brambory, saláty.

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Vepřový rošťák – naprosto skvělý název , jídlo bude jistě stejné 🙂 !

    x
    xxkouckaxx

    Výborné vepřové pohoštění pro Vás či přátele – to bych si dala !

    d
    Daimon

    hm, tak ta marinádka zní výborně, zaručeně to bude lahůdka, musím vyzkoušet

    v
    viwi

    něco podobného také občas míváme

    r
    roupicek1

    název mi tedy mnoho neříká,ale zkusit se má všechno

    j
    jijina

    rychlé a určitě bude dobré, podobně nakládám kuřecí maso

    Viky17

    Vepřový rošťák – tak tento recept mě zaujal, dle ingrediencí vypadadá dosti lákavě, možná zkusím na kuřecím masíčku, snyd by to nevadilo, protože vepřové jíme méně.

    x
    xxkouckaxx

    tak tenhle rošťák vypadá hodně lákavě – určitě udělám !

    j
    janulina

    když sem videla tu dobu pripravy ,, 10 min +noc , tak sem si rikala jezisi co to je ale je to bezva recept :)))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist