Vepřové kotlety s jogurtem a rozmarýnem
Několik větviček rozmarýnu odložíme stranou. Zbytek nasekáme nadrobno a smícháme spolu s ostaním kořením v jogurtu. Plátky masa naložíme do marinády a necháme odpočívat alespoň 2 hodiny. Před tepelnou úpravou maso zbavíme zbytků marinády lehce otřeme ubouskem a grilujeme dozlatova. Nakonec ho přizdobíme zbylým...
Moc moc dobrý receptík na vepřové maso.
Vepřové s rozmarýnem – zajímavé a inspirativní, jistě stojí za to vyzkoušet tento receptík 🙂 určitě bude velmi chutný
rozmarýn je sám o sobě hodně aromatický takže nic víc tu ani není potřeba !
Rozmarýn je výborná a aromatická bylina, jen pozor, aby se to s množstvím nepřehnalo. Dělám i kuřecí a na grilu je to mňamka.
Nikdy jsem ve své kuchyni rozmarýn nepoužívala.Letos jsme se dali na grilování,různá masa nakládáme do marinád,používáme i rozmarýn a jiné bylinky.Opravdu dodá super chuť.