Vepřové koleno s kyselým zelím a jalovcem

Vepřové koleno dejte do těsnějšího hrnce a zalijte je pokud možno malým množstvím vody. Přidejte 100 g cibule, rozdrcené bobkové listy a celý pepř. Povařte 90 minut. Půl hodiny před dovařením masa odeberte 1/8 l tučného vývaru z kolena a povařte v něm kyselé zelí...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Vepřové koleno s kyselým zelím a jalovcem je jedlo pre mužov.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.

    x
    xxkouckaxx

    Vepřové koleno s kyselým zelím – to by si táta pošmákl !

    k
    krockovapavla

    Tak tohleto bych snědla asi na posezení.

    Viky17

    Vepřové koleno jsem jedla jen 1x v životě a to uzené, koupila jsem ho, těšila se na tu dobrotu a pak jsem zjistila, že se nedá pořádně jíst, protože tam není žádné dobré maso.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist