Vepřové koleno s kyselým zelím a jalovcem
Vepřové koleno dejte do těsnějšího hrnce a zalijte je pokud možno malým množstvím vody. Přidejte 100 g cibule, rozdrcené bobkové listy a celý pepř. Povařte 90 minut. Půl hodiny před dovařením masa odeberte 1/8 l tučného vývaru z kolena a povařte v něm kyselé zelí...
Vepřové koleno s kyselým zelím a jalovcem je jedlo pre mužov.
Zajímavý recept. Vyzkouším a třeba ho zařadíme do našeho jídelníčku.
Vepřové koleno s kyselým zelím – to by si táta pošmákl !
Tak tohleto bych snědla asi na posezení.
Vepřové koleno jsem jedla jen 1x v životě a to uzené, koupila jsem ho, těšila se na tu dobrotu a pak jsem zjistila, že se nedá pořádně jíst, protože tam není žádné dobré maso.