veprova-zebra-352x198.jpg

Vepřová žebra se šalotkou a marmeládou

V hrnci promícháme nakrájenou šalotku a česnek s protlakem, marmeládou, sójovou omáčkou, pomerančovou šťávou, kůrou. Vše přivedeme k varu, pomalu zahříváme, až tekutina zhoustne. Marinádu osolíme a opepříme. Žebra pomažeme marinádou a pečeme v pekáči 30-40 minut při teplotě 200 stupňů. Podáváme s rýžovým salátem nebo bílým...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist