veprova-zebirka-s-lecem.jpg

Vepřová žebírka s lečem a chilli

Vepřový bok si nakrájejte na jednotlivá žebírka a uvařte ho ve slané vodě s divokým kořením. Připravte si marinádu ze soli, medu, rozdrceného česneku, barevného pepře, vinného octa a trochy rajčatového protlaku. Marinádu dejte odležet do lednice asi na hodinu. Po uvaření žebírek...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA S LEČEM A CHILLI ma nelákajú, nemám rada pikantné a mastné jedlá.

    l
    lucik21

    Vepřová žebírka s lečem jsem neměla, ale vypadají moc dobře

    b
    Bobina1

    Vepřová žebírka s lečem nic pro mne je tam hodně koření.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist