Vepřová žebírka na roštu s česnekem

Žebírka rozsekneme na menší porce, po obou stranách osolíme, opepříme, posypeme kmínem a potřeme utřeným česnekem. Naložíme do mísy s olejem a nakrájenou cibulí, promícháme a necháme uležet. Na roštu opékáme po obou stranách, podáváme s pikantní omáčkou, kečupem, hořčicí a opékanými brambory.

Diskuze

9 komentářů

    j
    jenetka

    Žebírka máme doma moc rádi.

    l
    lidka2

    Manžel je masožravec a tohle je recept přesně na něj 🙂

    x
    xxkouckaxx

    Vepřová žebírka na roštu – už se těším na takovou dobrůtku !

    x
    xxkouckaxx

    začíná nám teplo , tak zase vzhůru na grilování – mńam

    k
    krockovapavla

    Strašně ráda bych teďka grilovala nějaké masíčko.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to dobře , ale před rožněním dávám přednost pečení

    h
    Handale

    Vepřová žebírka na roštu už jsem párkrát dělala.Je to velmi chutné.

    s
    saskanya

    Tak tenhle recept zní luxusně určitě doma vyzkoušíme.

    a
    aknela11

    žebírka na roštu zní báječně. Až někde seženu tak určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist