Vepřová žebírka na roštu s česnekem
Žebírka rozsekneme na menší porce, po obou stranách osolíme, opepříme, posypeme kmínem a potřeme utřeným česnekem. Naložíme do mísy s olejem a nakrájenou cibulí, promícháme a necháme uležet. Na roštu opékáme po obou stranách, podáváme s pikantní omáčkou, kečupem, hořčicí a opékanými brambory.
Žebírka máme doma moc rádi.
Manžel je masožravec a tohle je recept přesně na něj 🙂
Vepřová žebírka na roštu – už se těším na takovou dobrůtku !
začíná nám teplo , tak zase vzhůru na grilování – mńam
Strašně ráda bych teďka grilovala nějaké masíčko.
vypadá to dobře , ale před rožněním dávám přednost pečení
Vepřová žebírka na roštu už jsem párkrát dělala.Je to velmi chutné.
Tak tenhle recept zní luxusně určitě doma vyzkoušíme.
žebírka na roštu zní báječně. Až někde seženu tak určitě vyzkouším