Vepřová žebírka na roštu s česnekem

Suroviny

vepřová žebírka
1 kg
cibule
3 ks
česnek
drcený kmín
pepř,sůl
brambory
hořčice

Postup přípravy:

Žebírka rozsekneme na menší porce, po obou stranách osolíme, opepříme, posypeme kmínem a potřeme utřeným česnekem. Naložíme do mísy s olejem a nakrájenou cibulí, promícháme a necháme uležet.

Na roštu opékáme po obou stranách, podáváme s pikantní omáčkou, kečupem, hořčicí a opékanými brambory.

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist