veprova-pomazanka.jpg

Vepřová pomazánka

V misce si rozmícháme vepřovou konzervu, přidáme nakrájenou cibulku, vařené vajíčko, nakrájené kyselé okurky, osolíme, opepříme, přidáme majonézu a důkladně rozmícháme. Pomazánka je vhodná k jakému koliv pečivu.

Diskuze

8 komentářů

    g
    glady

    výborná pomazámka, dělávám je docela často

    j
    jankac

    Podobnú pomazánku robievam, a chuť je zaujímavá, vôbec necítiť chuť paštéky.

    l
    lucik21

    Vepřová pomazánka je sice rychlá, ale z konzervy bych ji rozhodně nedělala

    l
    lidka2

    Kupované vepřové konzervy nám dávno nechutnají, ale jinak třeba z pečeného masa nebo doma zavařeného by mohla být dobrá.

    l
    ladouch

    Jako rychlovka dobré, určitě vyzkouším.

    e
    Elisa19

    Tuto pomazánku jsem zatím nezkoušela,ale protože kupované vepřové konzervy nemáme rádi tak ji asi ani zkoušet nebudu.

    j
    Jindriska8

    Dělám podobnou a z domácí vepřové konzervy.Máme ji rádi a musí se přidávat i cibule.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist