Vepřová pomazánka
V misce si rozmícháme vepřovou konzervu, přidáme nakrájenou cibulku, vařené vajíčko, nakrájené kyselé okurky, osolíme, opepříme, přidáme majonézu a důkladně rozmícháme. Pomazánka je vhodná k jakému koliv pečivu.
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
V misce si rozmícháme vepřovou konzervu, přidáme nakrájenou cibulku, vařené vajíčko, nakrájené kyselé okurky, osolíme, opepříme, přidáme majonézu a důkladně rozmícháme. Pomazánka je vhodná k jakému koliv pečivu.
výborná pomazámka, dělávám je docela často
Podobnú pomazánku robievam, a chuť je zaujímavá, vôbec necítiť chuť paštéky.
Vepřová pomazánka je sice rychlá, ale z konzervy bych ji rozhodně nedělala
Kupované vepřové konzervy nám dávno nechutnají, ale jinak třeba z pečeného masa nebo doma zavařeného by mohla být dobrá.
Jako rychlovka dobré, určitě vyzkouším.
Tuto pomazánku jsem zatím nezkoušela,ale protože kupované vepřové konzervy nemáme rádi tak ji asi ani zkoušet nebudu.
Dělám podobnou a z domácí vepřové konzervy.Máme ji rádi a musí se přidávat i cibule.