Vepřová pečeně s omeletou a zeleninou

veprova-pecene-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

vepřové maso bez kosti
500 g
malá mrkev
1 ks
cuketa
50 g
vejce
2 ks
máslo
2 PL
olej
3 PL
sójová omáčka
1 PL
rajský protlak
1 ČL
grilovací koření
2 ČL
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Mrkev a cuketu očistěte, nakrájejte na malé kostičky, krátce povařte v osolené vodě a nechte okapat. Vejce rozšlehejte se solí a vlijte na olejem vytřenou rozehřátou pánev. Posypte těstíčko zeleninou a usmažte omeletu. Maso omyjte, osušte, rozkrojte na plát, osolte a naklepejte. Na maso položte omeletu a stočte do rolády, kterou převažte provázkem. Na pekáčku na rozpáleném oleji roládu opečte ze všech stran. Rajský protlak smíchejte se sójovou omáčkou a grilovacím kořením, směsí potřete maso, podlijte troškou vody a vložte do trouby vyhřáté na 200 °C a pečte. Po 10 minutách teplotu snižte na 180 °C a roládu upečte doměkka. Často podlévejte vodou a přelévejte vypečenou šťávou. Hotovou roládu nechte úplně vychladnout (i do druhého dne), nakrájejte ji na úhledné plátky a podávejte s pečivem a zeleninou.

Hodnocení

2.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
6.9.2019 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist