panenka-se-slaninou-352x198.jpg

Vepřová panenka se slaninou a zeleninkou

Vepřové panenky (můžete použít i tuku zbavené vykostěné kotlety, pečte však o něco déle) osolte, opepřete, potřete citrónovou šťávou, olejem a nechte půl hodiny rozležet. Pak je opečte na olejem potřené pánvi ze všech stran dozlatova. Přendejte je do pekáčku, vložte do...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist