veprova-panenka-masala.jpg

Vepřová panenka – masala

Maso dobře smíchejte s jednou lžící garam masaly, jednou lžičkou soli tak, aby byl každý kousek kořením obalený. Poté přimíchejte jogurt. Nechte min. 30 minut odležet v lednici. Můžete nechat odležet i přes noc, v tom případě NESOLIT! Maso by pustilo šťávu. V tomto...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Recept vypadá dobre.

    b
    Bobina1

    Vepřová panenka – masala, že by mne tento recept zaujal říci nemohu.

    l
    ladouch

    Zajímavá kombinace surovin, bude to dobré.

    l
    lidka2

    Takhle upravenou panenku neznám a sama jsem ještě nikdy do ničeho nepoužila kokosové mléko.

    l
    lucik21

    Vepřová panenka – masala, tento recept neznám

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist