veprova-kyta.jpg

Vepřová kýta na dijonské hořčici s nasekaným koprem

Česnek nasekáme a smícháme s hořčicí a koprem. Řízky naklepeme na tloušťku asi 0,5 cm a potřeme česnekovo-hořčicovo-koprovou pastou z obou stran. Ve velké pánvi rozpálíme lžíci másla a při střední teplotě řízky opečeme z obou stran asi 2 minuty. Hotové řízky osolíme, opepříme, ozdobíme snítkami kopru a ihned podáváme se...

Diskuze

2 komentáře

    l
    ladouch

    To by mě určitě chutnalo, musím vyzkoušet.

    j
    jankac

    Recept vypadá zaujímavo.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist