Vepřová kýta na dijonské hořčici s nasekaným koprem

Suroviny

vepřová kýta

4 plátky

česnek

1 stroužek

dijonská hořčice

1 PL

nasekaný čerstvý kopr

1,5 ČL

přepuštěné máslo

2 PL

sůl

dle chuti

černý pepř

dle chuti

jemně sekaná petrželová nať

1 snítka

Postup přípravy:

Česnek nasekáme a smícháme s hořčicí a koprem. Řízky naklepeme na tloušťku asi 0,5 cm a potřeme česnekovo-hořčicovo-koprovou pastou z obou stran. Ve velké pánvi rozpálíme lžíci másla a při střední teplotě řízky opečeme z obou stran asi 2 minuty. Hotové řízky osolíme, opepříme, ozdobíme snítkami kopru a ihned podáváme se zeleným salátem s parmazánem a krutóny.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.12.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist