Vepřová kýta na dijonské hořčici s nasekaným koprem

Suroviny

vepřová kýta

4 plátky

česnek

1 stroužek

dijonská hořčice

1 PL

nasekaný čerstvý kopr

1,5 ČL

přepuštěné máslo

2 PL

sůl

dle chuti

černý pepř

dle chuti

jemně sekaná petrželová nať

1 snítka

Postup přípravy:

Česnek nasekáme a smícháme s hořčicí a koprem. Řízky naklepeme na tloušťku asi 0,5 cm a potřeme česnekovo-hořčicovo-koprovou pastou z obou stran. Ve velké pánvi rozpálíme lžíci másla a při střední teplotě řízky opečeme z obou stran asi 2 minuty. Hotové řízky osolíme, opepříme, ozdobíme snítkami kopru a ihned podáváme se zeleným salátem s parmazánem a krutóny.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3.7  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.12.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist