krkovicka.jpg

Vepřová krkovička v bramborovém těstě

Krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Brambory nastrouháme na jemno, necháme je chvíli stát, přebytečnou vodu vymačkáme. K vymačkaným bramborám přidáme vejce, hladkou mouku a uděláme řidší těstíčko. Plátky krkovičky obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném sádle z obou stran dozlatova. Podáváme například...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Výborný rezeň.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Určitě to bude moc dobré.

    Stanislava Nováková

    Zajímavý inspirativní recept k vyzkoušení.

    b
    Božena Brázdilová

    I já jej vyzkouším.

    b
    Božena Brázdilová

    Bude to jistě dobré. Výborný nápad.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist