Vepřová krkovička v bramborovém těstě

Suroviny

vepřová krkovička

500 g

brambory

300 g

vejce

2 ks

česnek

2 stroužky

hladká mouka a sádlo

dle potřeby

pepř a sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Brambory nastrouháme na jemno, necháme je chvíli stát, přebytečnou vodu vymačkáme. K vymačkaným bramborám přidáme vejce, hladkou mouku a uděláme řidší těstíčko. Plátky krkovičky obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném sádle z obou stran dozlatova. Podáváme například s pečenými brambory a domácí čalamádou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.9.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist