Vepřová krkovička v bramborovém těstě

Suroviny

vepřová krkovička
500 g
brambory
300 g
vejce
2 ks
česnek
2 stroužky
hladká mouka a sádlo
dle potřeby
pepř a sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Krkovičku naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran. Brambory nastrouháme na jemno, necháme je chvíli stát, přebytečnou vodu vymačkáme. K vymačkaným bramborám přidáme vejce, hladkou mouku a uděláme řidší těstíčko. Plátky krkovičky obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném sádle z obou stran dozlatova. Podáváme například s pečenými brambory a domácí čalamádou.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.9.2017 2:00| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist