Vepřová krkovice v alobalu se slaninou a klobásou

Všechny suroviny nakrájíme na kousky, přidáme utřený česnek, koření. Promícháme, zabalíme do alobalu a pečeme v předehřáté troubě asi 45 minut.

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    x
    xxkouckaxx

    Vynikající zapečená krkovička – tohle je luxusní záležitost

    k
    krockovapavla

    Opravdu velmi dobrý nápad na výborný recept.

    x
    xxkouckaxx

    něco podobného s masem a klobásem jsem dělala v sobotu a ještě teď se oblizujeme

    x
    xxkouckaxx

    dělávám to taky , ale peču to bez alobalu přímo v pekáči

    h
    Handale

    Krkovici v alobalu jsem už dělala.Za sebe musím říct,že je to opravdu moc dobré.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist