veprova-krkovice_2.jpg

Vepřová krkovice na grilu s hořčicí

Krkovičku dobře omyjeme, osušíme, nakrájíme na čtyři silnější plátky, nařízneme v krajích, případně ji naklepeme. Maso osolíme bylinkovou solí, potřeme rozetřeným česnekem, mletým pepřem, chilli kořením, kmínem, hořčicí, zakapeme sójovou omáčkou, naložíme do oleje a necháme v chladnu nejlépe do druhého dne...

Diskuze

8 komentářů

    panGoril

    Autor receptu snad jí “krvavou krkovici”, že nabízí 6-13min??? To není hovězí experte!

    s
    Stendy

    Vepřová krkovice na grilu to je dobrota.

    g
    glady

    to je pro nás naprostá klasika,grilujeme často…

    l
    lucik21

    Vepřovou krkovici na grilu jsem už měla

    l
    ladouch

    Dala bych si hned, grilovaná jídla miluju.

    Viky17

    Vepřová krkovice na grilu – neodolatená dobrpota, zvláště při letním venkovním posezení.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist