veprova-jatra.jpg

Vepřová játra s česnekem a kečupem

Špalíčky jater opepřím a zprudka orestuji, vyndám, na pánev hodím plátky česneku, orestuji (ale jen chvilinku, aby nezhnědl a nezhořkl), pak přidám worcestr s kečupem a po promíchání dosmažím játra, osolím. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    b
    bobina1

    Játra dělám jinak.

    j
    jankac

    Recept ma neoslovil.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist