Věnečky z odpalovaného těsta s krémem
Vodu s tukem a solí povaříme, až se tuk rozpustí, vsypeme mouku a důkladně rozmícháme, až se těsto nelepí na vařečku (cca po 1 minutě), odstavíme z ohně a znovu pořádně rozmícháme. Po vychladnutí těsta (cca 20 minut) vmícháme vejce jedno po druhém. Těsto naplníme do plátěného...
tyto větrníky vypadají naprosto super….mňamka
Opravdu výborný recept!
Zkusila jsem podle receptu a jsou výborné!! Doporučuji. 🙂
dělám je taky, ale mám jiný recept
Dobrý recept, robievam ich, vždy sa mi vydaria, ale treba dodržať postup.
Dobroty z odpalovaného těsta miluju, ale ještě jsem si na ně nikdy netroufla.
Věnečky z odpalovaného těsta jsou luxusní zákusek. Dříve jsem je poměrně často pekla.
Věnečky z odpalovaného těsta – hned bych si dala