venecky_1.jpg

Věnečky z odpalovaného těsta s krémem

Vodu s tukem a solí povaříme, až se tuk rozpustí, vsypeme mouku a důkladně rozmícháme, až se těsto nelepí na vařečku (cca po 1 minutě), odstavíme z ohně a znovu pořádně rozmícháme. Po vychladnutí těsta (cca 20 minut) vmícháme vejce jedno po druhém. Těsto naplníme do plátěného...

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    tyto větrníky vypadají naprosto super….mňamka

    t
    tessinka

    Opravdu výborný recept!

    s
    salfinka

    Zkusila jsem podle receptu a jsou výborné!! Doporučuji. 🙂

    m
    martinnatr

    dělám je taky, ale mám jiný recept

    j
    jankac

    Dobrý recept, robievam ich, vždy sa mi vydaria, ale treba dodržať postup.

    l
    ladouch

    Dobroty z odpalovaného těsta miluju, ale ještě jsem si na ně nikdy netroufla.

    v
    viki11

    Věnečky z odpalovaného těsta jsou luxusní zákusek. Dříve jsem je poměrně často pekla.

    l
    lucik21

    Věnečky z odpalovaného těsta – hned bych si dala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist