570b4c4e3b4ef.jpg

Využiješ ji k posílení vlasů, jejich lesku i k ničení lupů. Listy kopřivy jsou výborným přílohovým špenátem, polévkou, ale hodí se i do rizota, těsta na knedlíky, noky a nudle. Výborně kopřiva chutná také v omeletách, těstovinách, závinech, pizzách nebo různých nádivkách. Pikantní je i jemně nasekaná za syrova v nejrůznějších pomazánkách. Můžeš si udělat z čerstvé kopřivy šťávu, uvařit si z ní čaj a nálev, nebo si pořídit tinkturu. Že netušíš, jak na to? Máme pro tebe super recepty...

Zdroj: archiv redakce

3 / 10

Využiješ ji k posílení vlasů, jejich lesku i k ničení lupů. Listy kopřivy jsou výborným přílohovým špenátem, polévkou, ale hodí se i do rizota, těsta na knedlíky, noky a nudle. Výborně kopřiva chutná také v omeletách, těstovinách, závinech, pizzách nebo různých nádivkách. Pikantní je i jemně nasekaná za syrova v nejrůznějších pomazánkách. Můžeš si udělat z čerstvé kopřivy šťávu, uvařit si z ní čaj a nálev, nebo si pořídit tinkturu. Že netušíš, jak na to? Máme pro tebe super recepty...

Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist