5668159d1667e.jpg

Ne nadarmo se majoránka přidává do hustých polévek, k pečeným masům a je součástí zabijačkových produktů. Působí totiž jako pohlazení na trávení a činnost střev, proto jsou těžké pokrmy s ní jaksi stravitelnější. Je velmi oblíbeným kořením. Ale jako bylinka má nejen "trávicí zásluhy", je výborná i na kašel, při dušnosti a nespavosti. Odvar nebo čaj je hotov v cukuletu, a popíjet jej můžeš neslazený anebo s medem.

Zdroj: archiv redakce

7 / 8

Ne nadarmo se majoránka přidává do hustých polévek, k pečeným masům a je součástí zabijačkových produktů. Působí totiž jako pohlazení na trávení a činnost střev, proto jsou těžké pokrmy s ní jaksi stravitelnější. Je velmi oblíbeným kořením. Ale jako bylinka má nejen "trávicí zásluhy", je výborná i na kašel, při dušnosti a nespavosti. Odvar nebo čaj je hotov v cukuletu, a popíjet jej můžeš neslazený anebo s medem.

Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist