A přidáme ještě jedno voňavé potěšení, které zcela jistě ani ve tvé kuchyni nechybí. Tím není nic menšího než paní Skořice.
Tato dáma je kůrou skořicovníku, což je stálezelený strom z tropů. A není jen prima kořením, ale také pákou na střevní infekce, záněty, špatné trávení a nedostatečnou produkci žaludečních šťáv. Výborná je i na zlepšení krevního běhu a stabilizaci krevního tlaku. Stačí, když si dáš lžičku 2 - 3x denně, buď spolu se lžící medu, nebo jen pořádně zapiješ neslazeným nápojem.
Tak co říkáš? Teď už tě žádné trávicí problémy nezaskočí, viď? A jak to máš ty? Využíváš sílu bylinek - v kuchyni i k léčbě? Poděl se s námi o své zkušenosti!
. Zdroj: archiv redakce