Velikonoční mazanec z domácí pekárny

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie Po vložení ingrediencí do pekárny nastavíme na pečení „koláč“ a cca za 2 hod. máme hotovo. Kdo má rád, může přidat mandle, pomerančovou kůru . U nás preferujem jen rozinky. Dobrou chuť !

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    já v pekárně ještě nepekla nic kromě chleba ! musím to zkusit !

    z
    Zuzana2403

    velikonoční mazanec je dobrý i domácí pekárny, ale doma děláme klasickou metodou

    j
    jijina

    mazanec také peču v pekárně, sice nemá tradiční kulatý tvar, ale zase je příprava rychlejší

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist