veilkonocni-brambory-se-syrem-352x198.jpg

Velikonoční brambory se sýrem

Začneme tím, že vyndáme špenát z mrazáku nebo lednice, aby nám pěkně rozmrzl a my s ním později mohli pracovat. Vybereme čtyři větší brambory, důkladně je omyjeme a vaříme i se slupkou v osolené vodě s kmínem po dobu zhruba 20 minut. Zatímco se nám vaří brambory,...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist