beranek_1.jpg

Velikonoční beránek

Všechny suroviny smícháme v misce do hromady a vypracujeme hladké těsto, které nalijeme do máslem vymazané a moukou řádně vysypané formy beránka. Velikonočního berana pečeme v předem vyhřáté troubě na 200 °C asi 45 minut. Po upečení necháme berana ve formě vychladnout.

Diskuze

4 komentáře

    nova2

    Beránek je u nás na každé Velikonoce – i politý čokoládou.

    l
    ladouch

    Beránka nedělám, nemám na něj formu.

    l
    lucik21

    Velikonočního beránka určitě budu dělat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist