Veka gratinovaná se sýrem

Suroviny

krájená veka
1 ks
sýr vcelku
250-300 g
vejce
2-3 ks
sůl
pepř
sádlo či olej

Postup přípravy:

Do misky nastrouhat sýr,který smícháme s vejci, solí a pepřem /vylepšit můžeme salámem, kloáskou, slaninkou …/Směsí natřeme veku a namazanou stranou vložíme na rozpálený olej / sádlo na pánvi. Necháme opéct do zlatova, cca 2-3 minuty a podáváme samotné nebo např. se zeleninovým salátem. Můžeme i pokapat kečupem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.2.2011 3:42| autor: Lemurka

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist