vejce-na-kyselo-352x198.jpg

Vejce na kyselo s petrželkou

Tuk rozpustíme v hluboké pánvi, přidáme mouku, zamícháme a necháme zpěnit. Pak vlijeme 4-6 lžic masového vývaru, dobře zamícháme a povaříme. Přidáme mléko, osolíme a okyselíme citrónovou šťávou. Vejce rozklepneme jedno po druhém na mělkou sběračku a opatrně vypouštíme do osolené a okyselené vařící vody a vaříme...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Vejce na kyselo s petrželkou – to raději koprovou omáčku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist