vareny-chrest.jpg

Vařený chřest s máslem

Chřest oloupeme. Odřízneme dřevnaté konce, svážeme kuchyňskou nití do svazečků. Vaříme ve vroucí osolené vodě spolu s trochou cukru a másla 15 minut.

Diskuze

6 komentářů

    a
    aknela11

    chřest s máslem jsem nikdy nedělala – noo vyzkouším…

    j
    jankac

    Vařený chřest s máslem som ešte nemala odvahu jesť.

    l
    lucik21

    Vařený chřest s máslem jsem ještě neměla

    l
    ladouch

    Hned bych si dala je to lahůdka.

    g
    glady

    to je dobrůtka…chřestík mám moc ráda….

    v
    viki11

    Vařený chřest s máslem je u nás málo známá zelenina. Ale ve světě má své čestné místo v kuchyni.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist