Vareniky

Těsto:0,5 kg polohrubé mouky, půl kostky droždí, teplá voda, trochu soli a cukru  Náplň: uvařené a umleté hovězí maso – přední, 1 pytlík uvařené rýže, 2 velké cibule osmažené na troše oleje,  sůl, pepř Zpracujeme kynuté těsto po vykynutí, rozválíme na asi 1 cm tloušťky, vykrájíme...

Diskuze

10 komentářů

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    k
    krockovapavla

    Zajímavý název, ale jídlo nic moc…

    j
    jarka0193

    Je to dost zajímavé jídlo. Někdy vyzkouším.

    e
    evik56

    Hezký název,vyzkouším tento recept.Docela bych si k tomu dovedla představit zelí.

    x
    xxkouckaxx

    tohle je hodně zajímavý recept , mleté maso máme doma v mrazáku , tak bych to mohla zkusit !

    Viky17

    Vareniky – no další zajímavý recept, který stojí za úvahu, nebránila bych se jeho vyzkoušení, jinak opečené mi to přippomíná pirožky.

    z
    Zuzana2403

    Recept na vareniky mi připomněl recept na pelmeně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist