Vareniky
Těsto:0,5 kg polohrubé mouky, půl kostky droždí, teplá voda, trochu soli a cukru Náplň: uvařené a umleté hovězí maso – přední, 1 pytlík uvařené rýže, 2 velké cibule osmažené na troše oleje, sůl, pepř Zpracujeme kynuté těsto po vykynutí, rozválíme na asi 1 cm tloušťky, vykrájíme...
velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂
Zajímavý název, ale jídlo nic moc…
Je to dost zajímavé jídlo. Někdy vyzkouším.
Hezký název,vyzkouším tento recept.Docela bych si k tomu dovedla představit zelí.
tohle je hodně zajímavý recept , mleté maso máme doma v mrazáku , tak bych to mohla zkusit !
Vareniky – no další zajímavý recept, který stojí za úvahu, nebránila bych se jeho vyzkoušení, jinak opečené mi to přippomíná pirožky.
Recept na vareniky mi připomněl recept na pelmeně.