Vareniky

Těsto:0,5 kg polohrubé mouky, půl kostky droždí, teplá voda, trochu soli a cukru  Náplň: uvařené a umleté hovězí maso – přední, 1 pytlík uvařené rýže, 2 velké cibule osmažené na troše oleje,  sůl, pepř Zpracujeme kynuté těsto po vykynutí, rozválíme na asi 1 cm tloušťky, vykrájíme...

Diskuze

10 komentářů

    c
    chiappa

    velmi zajímavý recept, určitě jej někdy v budoucnu zkusím 🙂

    k
    krockovapavla

    Zajímavý název, ale jídlo nic moc…

    j
    jarka0193

    Je to dost zajímavé jídlo. Někdy vyzkouším.

    e
    evik56

    Hezký název,vyzkouším tento recept.Docela bych si k tomu dovedla představit zelí.

    x
    xxkouckaxx

    tohle je hodně zajímavý recept , mleté maso máme doma v mrazáku , tak bych to mohla zkusit !

    Viky17

    Vareniky – no další zajímavý recept, který stojí za úvahu, nebránila bych se jeho vyzkoušení, jinak opečené mi to přippomíná pirožky.

    z
    Zuzana2403

    Recept na vareniky mi připomněl recept na pelmeně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist