zitne-pernicky-352x198.jpg

Vánoční žitné perníčky

Datlovou pastu rozmícháme s medem, povoleným máslem a žloutky. Do mouky zamícháme perníkové koření, krémový prášek a jedlou sodu. Nakonec obě části spojíme. Těsto necháme odležet v lednici dvě hodiny. Rozválíme na plát vysoký 4 mm a vypichujeme různé tvary. Pečeme na 180 °C. Po upečení...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Vánoční žitné perníčky – mne nezaujaly. Zkoušet nebudu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist