Vánoční lososové filety s bazalkou

1. Očištěný lososový filet ze všech stran osmažíme na másle dorůžova. 2. Smetanu nalijeme do kastrolku a při mírné teplotě přivedeme k varu. Do hrnečku dáme 1/2 polévk. lžíce hl. mouky a zalijeme studeným mlékem. Vzniklou směs důkladně rozmícháme a vlijeme do vroucí smetany....

Diskuze

2 komentáře

    k
    krockovapavla

    Losos mi moc nechutná hodně smrdí rybinou…

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist