Vánoční kuchařka: Pařížské rohlíčky

Dnešní recept je trochu složitější na přípravu, ale výsledek rozhodně stojí za to! Navíc při představě nádherné Paříže o to lepší.

Těsto:

•    3 vejce
•    30 dkg vlašských ořechů
•    30 dkg moučkového cukru
•    2 lžíce mouky

Na pečicí papír zdobícím sáčkem tvoříme rohlíčky. Rohlíčky pečeme raději 14 dní předem, aby změkly.

Poleva (raději 2 dávky):

•    20 dkg čokolády na vaření
•    10 – 12 dkg tuku omega ( 100 % tuk)

Krém (raději 2 dávky):

•    3 vejce
•    12 dkg cukru
•    3 dkg kakaa

Vše šleháme nad párou a necháme vychladnout. Pak ušleháme si 25 dkg másla a přidáme již vychladlou kakaovou hmotu. Krémem zdobíme rohlíčky a polijeme kakaovou hmotou.

1.12.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist