Vánoční kuchařka: Medové víno

Dnes nahlédneme do tajů starořímské kuchyně a s její pomocí připravíme skvělý nápoj.

Ingredience:

•    0,7 l suchého bílého vína
•    3 vrchovaté lžíce medu
•    skořicová kůra (2 cm)
•    10 anýzových semínek

Postup:

Čtvrtinu vína nalijeme do hrnce, přidáme med a přivedeme do varu, vložíme koření a sejmeme z ohně.

Necháme táhnout až do vychladnutí. Přecedíme a směs nalijeme zpět do láhve ke zbytku vína.

Protřepeme, uzavřeme korkem a necháme v chladu 2 týdny uležet a nezapomeňte láhev položit! Na zdraví!

2.12.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist