Vánoční kuchařka: Horská polévka

Nejen sladké nebo slané pečivo, ale také polévky k Vánocům patří. Zde je jeden recept, který nás zavede – jak jinak v zimě – do hor. Ale připravte se, o dietní pokrm rozhodně nejde!

Ingredience:

•    1 větší cibule
•    lžíce domácího sádla
•    2 větší hrsti sušených hub (nejlépe hřiby)
•    3 vejce na usmažení
•    10 dkg chlebového kvasu
•    3 velké brambory

Postup:

Jemně nakrájenou cibulku zpěníme na sádle. Přidáme na kostičky nakrájené brambory, houby a zalijeme vodou. Necháme vařit až brambory a houby změknou.

Pak přidáme rozmíchaný kvas, opatrně 15 minut povaříme. Hustotu ředíme opět vodou. Nakonec přidáme smažená vejce. Na vánoční oběd polévka úplně postačí.

30.11.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist