Vánoční kuchařka: Čokoládové müsli mlsání

Ani na Vánoce bychom neměli zapomínat na linii. Třeba místo vanilkových rohlíčků mlsat müsli.

Potřebujete:

•    300 g hořké čokolády
•    300 g müsli
•    2 lžíce oleje na alobal
•    45 papírových košíčků
•    alobal

Postup:

Nejprve nožem nahrubo nasekáme čokoládu a rozpustíme ji v kastrůlku v horké lázni. Ještě teplou ji smícháme s müsli.

Větší tác vyložíme alobalem a potřeme olejem. Pomocí dvou lžiček vykrajujeme z lehce vychladlé hmoty čokoládové hrudky. Poklademe je vedle sebe a necháme ztuhnout.

Hotové hrudky vložíme do papírových košíčků, dáme do krabičky přikryjeme fólií a uschováme na chladném místě.

21.11.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist