Vánoční kuchařka: Čokoládové müsli mlsání

Ani na Vánoce bychom neměli zapomínat na linii. Třeba místo vanilkových rohlíčků mlsat müsli.

Potřebujete:

•    300 g hořké čokolády
•    300 g müsli
•    2 lžíce oleje na alobal
•    45 papírových košíčků
•    alobal

Postup:

Nejprve nožem nahrubo nasekáme čokoládu a rozpustíme ji v kastrůlku v horké lázni. Ještě teplou ji smícháme s müsli.

Větší tác vyložíme alobalem a potřeme olejem. Pomocí dvou lžiček vykrajujeme z lehce vychladlé hmoty čokoládové hrudky. Poklademe je vedle sebe a necháme ztuhnout.

Hotové hrudky vložíme do papírových košíčků, dáme do krabičky přikryjeme fólií a uschováme na chladném místě.

21.11.2007 12:00| autor: Zuzka

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist